Golfen

Golfbaan de Vlietlanden

Waar andere polderbanen vaak vlak en plat zijn, heeft deze golfbaan veel hoogteverschillen en diverse begroeiing. 
Golfen in Noord-Holland kan dus heel uitdagend zijn.

18 holes, geen starttijden, aangesloten bij de NGF

De golfbaan hanteert geen starttijden, gewoon langskomen en lekker spelen. De golfbaan is aangesloten bij de NGF. U kunt een qualifying kaart lopen en er is een familiegolf route over de eerste 9 holes. Iedereen is welkom ook spelers zonder golfervaring of baanpermissie, mits onder begeleiding van een ervaren speler.

Dagkaart Golfbaan de Vlietlanden

  • openbare golfbaan
  • 18 holes par 60 baan
  • geheel het jaar geopend
  • hanteren geen starttijden, gewoon langskomen
  • wel even vooraf de openingstijden en/of eventuele evenementen

FlingGolf

Helemaal geen golfervaring maar wel samen willen genieten van een sportief dagje uit? Ga dan een dagje “Flinggolfen!’

Het wordt gespeeld op golfbanen, tegelijkertijd met traditioneel Golf. In plaats van het slaan van een bal met een golfclub, Fling (werp) je de bal weg met de gepatenteerde FlingStick®. Een natuurlijke beweging, je gebruikt slechts 1 stick en geniet van de natuur en de baan! Maar het mooiste is, dat al na een hele korte introductie iedereen dit kan spelen.

Meer op het water en in de omgeving

Vissen

Vergeet vooral niet uw hengel mee te nemen op vakantie. Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de prachtige wateren, het doorgaande vaarwater van de Groote Vliet. U kunt vanaf het vakantiehuisje veel soorten vissen vangen. En in het park zelf kunt u vissen in de karpervijver. En natuurlijk het IJsselmeer. Visvergunning is bij de receptie te verkrijgen.

Sprookjeswonderland  (12 km)

Wilt u een gezellig dagje uit met het hele gezin? Breng dan een bezoek aan Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Sprookjeswonderland is het ideale uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen!
Kinderen 0 tot 2 jaar gratis
Kinderen vanaf 2 jaar € 11,00
65+ € 9,50

Supschool  2,2 KM

Ontdek Medemblik vanaf het water door te gaan suppen! Durft u de uitdaging op het supboard aan te gaan? Bij supschool Enkhuizen – Medemblik kunt u onder begeleiding leren suppen. U kunt er terecht voor diverse suplessen. Ook kunt u er zelf een board huren om er zelf op uit te trekken. Meer informatie? Bezoek dan de website van supschool. Leslokatie Paviljoen de Zoete Zee

Zeemeermin zwemmen  (2 km)

Een droom die uitkomt! Zeemeermin/man zwemfeestje! Duik mee in dit avontuur en leer zwemmen als een echte zeemeermin of man! Bij Zwembad Zuiderzee kun je heerlijk je verjaardagsfeestje vieren.
Natuurlijk kan je ook gewoon komen zwemmen en heerlijk van de glijbaan glijden.